Alla inlägg den 18 oktober 2010

Av Ronja - 18 oktober 2010 20:38

en liite anorlunda rubrik idag ;)

halloj!

 

nu har jag sett klar på Alice i underlandet =) den va jätte bra och ganska rolig me :P

men nått jag inte fattar  e vfr Johnny Depp och Anne Hatway står Före hon som spelar Alice.. jag menar, Alice e ju den helt klart uppenbara huvudpersonen i filmen, men när eftertexterna med rollbesättningen började rulla var de första namnet man såg Johnny Depp och sedan Anne Hataway, Anne har typ den 5te viktigaste rollen och johnny, tja han har väl typ näst viktigast,.. men hon som spelar Alice borde ändåså vara först! det kanske inte spelar så stor roll i vilken ordning  10an och uppåt kommer, men huvudpersonen borde ju ändåså vara Först! fast jag antar att det är bara för att Johnny och Anne e dom mest berömda.. dom enda man har sett interljuver av när det gäller 'den stora premiären av Alice in wonderland'  är ju Johnny Depp och Anne Hataway ((....e det Hatway, eller HatAway????)) jag tycker ju att man borde fokusera lite mer på den personen som har fått den största, mest betydelsefulla rollen i hela filmen...!

 

på engelskan idag fick vi tillbaks våra hör prov ( vi får lyssna på en text och svara på frågor) . jag tycker väl att jag e ganska bra på de , men när jag fick till baks pappret stod det G! asså, G e ju OK, och jag skulle bli Glad om jag fick de på MA provet men i engelska..., såå dålig va jag väl inte så att jag åtminstånde inte fick VG?? sen blev jag ännu mer chockad när jag såg att jag låg ett fåtal poängh från full pott, och har bara fått ett G!!! fast sen lugnade jag ner mej när Lollo förklarade att hon inte satt ut VG och MVG på provet, bara om man var godkänn eller inte, så jag va MVG :P ( phu!) fast med tanke på för förra inägget borde jag väl iinte bry mej.... men i brist på annat att göra så e de väl lika bra att anstränga sig lite.... äh, vem försöker jag lura, jag skulle nog komma på över 10.000 saker som e bättre.. .och roligare som en bonus, än att försöka få MVG  hela tiden. istället för att plugga till prov skulle jag kanske kunna....flyga drake, fota en flugande drake, fota nått annat än en flygande drake, rida, eller vara i stallet. å de va bara dom just nu Rimliga sakerna jag skulle kunna komma på, frågar du mej vad jag skulle VILJA göra istället för att gå i skolan, då skulle du fåttlyssna tills du dog.  ;)

 

nu har jag kollat alldeles för mycket på data skärmen, skulle inte förvåna mej om jag börjar se små kaniner i väst och fick-ur som ropar

 "skynda dig, klockan tickar, klockan tickar!!!"

och sedan skuttar iväg...

jag vill nog helst undvika små vita kaniner i väst med fick ur och som pratar så...

God Natt!! =)

Av Ronja - 18 oktober 2010 17:10

hej och välkommen till Ronjas bak eftermiddag, idag ska vi tillreda en underbar eftermiddag/kväll efter en  degig (he, he..deg..baka :P ))dag i skolan.

2 ½ helt ensamma timmar.

1 fruktsallad med mangotrippel glass.

1 st stor varm stickad poncho.

en kall grå blåsig dag .

ett värme element.

1 st valfri film från voddler på datan, till tv:n.

några tända ljus, varm belysning i form av små lampor här och var.

 

blanda allt.

njut.

Presentation


hej på dej och välkommen till min blogg!! läs ingäggen, fråga gärna ngt och kommentera så mkt du kan ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Bästa Filmen, eller så nära som man kan komma ;)
 Harry Potter (alla)
 Titanic
 Remember me
 Avatar
 Ice Age (alla)
 Milennium triologin
 SAW
 Grease
 Shrek (alla)
 The Patriot
 Sex and the City
 Liftarens Guide till Galaxen - the Hitchickers guide to the galaxy
 Love and other drugs ( räcker att man har sett reklamen!(den verkar awesome!))
 Star Wars
 Sagan om Ringen, Sagan om de Två Tornen mm
 Troja
 Yes Man
 Ace Ventura (alla)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!


Ovido - Quiz & Flashcards